Κολύμβηση

Εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια Γκολομέεβ και Μπίλας έκαναν δηλώσεις από το πάτωμα!

Οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιος Μπίλας ήταν εξουθενωμένοι μετά τον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ100, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ καθιστοί αφού δεν είχαν τα κουράγια να σηκωθούν από την προσπάθεια!

Η Εθνική μας ομάδα 4Χ100 κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα!

Οι Απόστολος Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεβ, Στέργιος Μάριος Μπίλας και Ανδρέας Βαζαίος πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατή επίδοση, τερματίζοντας με χρόνο 3:13.67!

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Γκολομέεβ και Μπίλας ήταν εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, με τους δύο αθλητές να παραμένουν στο έδαφος κατάκοπι, χωρίς να έχουν τη δύναμη να σηκωθούν για να μιλήσουν στην κάμερα της ΕΡΤ!

Ο Στέργιος Μπίλας από την πλευρά του δήλωσε πως: «Θέλαμε να μπούμε στον τελικό. Θέλαμε το μπουστάρισμα για όλη την ομάδα, ώστε να πάει καλά στο Παγκόσμιο. Είναι σημαντικό για εμάς η Ελλάδα να βρίσκεται σε τελικό Παγκοσμίου στη σκυτάλη έπειτα από 19 χρόνια. Προχωράμε για τις επόμενες σκυτάλες. Προσπαθώ να σταθώ όρθιος με νύχια και με δόντια. Είχα την ατυχία να αγωνιστώ και σε μπαράζ. Έδωσα ό,τι είχα, αλλά ήταν δύσκολο να προκριθώ στον ημιτελικό. Μετά είχα ξαπλώσει στο πάτωμα, δεν μπορούσα να περπατήσω».


Από την πλευρά του ο Γκολομέεβ, που εν τέλει σηκώθηκε να μιλήσει είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι για τον καλό χρόνο. Θέλαμε να κάνουμε πανελλήνιο ρεκόρ. Ήμασταν κοντά σε αυτό. Θέλαμε εξ αρχής να πάει η ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είχαμε τόσο άγχος στη συνέχεια. Κάναμε κούρσα, βγήκε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x