Στίβος

Έμεινε εκτός τελικού στα 60μ. η Εμμανουηλίδου στην Κωνσταντινούπολη

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον ημιτελικό των 60μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο με χρόνο 7.34, έμεινε εκτός τελικού.

Μπορεί να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό σε αυτή την παρθενική της εμφάνιση, ωστόσο η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, με χρόνο 7.34, έμεινε εκτός τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης δεν είχε καλή εκκίνηση, κάτι που την άφησε από νωρίς πίσω στην κούρσα. Ωστόσο η παρουσία της σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση μόνο θετικά μπορεί να αξιολογηθεί.

«Ήταν πραγματικά ωραίο το να είμαι δίπλα σε όλες αυτές τις σπουδαίες αθλήτριες. Προσπάθησα και νομίζω τα καταφέρω να μείνω συγκεντρωμένη στο στόχο μου. Ίσως δεν έπρεπε να βάλω στην άκρη του μυαλού μου τον τελικό. Θυμώνω λίγο που η εκκίνηση μου δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα», είπε αρχικά η νεαρή και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη γενικότερη παρουσία στη διοργάνωση. Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Κρατάω το ρεκόρ και συνεχίζω για τα επόμενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x