Γενικά

Μαρτυρία-σοκ Μπισμπίκου για την ενόργανη: «Για λίγα γραμμάρια έβαζαν παιδιά να τρέχουν στο κρύο»

Η Στεφανί Μπισμπίκου κατήγγειλε σοκαριστικά περιστατικά από τον χώρο της ενόργανης γυμναστικής και αποκάλυψε πως κάποιοι προπονητές είναι ακόμα εν ενεργεία.

Σοκάρουν όσα περιγράφει η Στεφανί Μπισμπίκου σχετικά με περιστατικά βίας στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Η πρωταθλήτρια, που έχει εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και του 2008, αποτελεί μια από τις 22 αθλήτριες που κατήγγειλαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσα εφιαλτικά βίωσαν στις προπονήσεις.

Μιλώντας στο open, περιέγραψε τον φόβο που κυριαρχούσε στις αθλήτριες, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι από τους προπονητές αυτούς είναι ακόμα εν δράσει.

«Οι τιμωρίες ήταν πχ για τα κιλά. Για λίγα παραπάνω γραμμάρια το παιδί έτρεχε σε όλη την προπόνηση έξω από το γυμναστήριο στο κρύο. Κάποιος που μπορεί να ήταν τραυματίας τον έβαζαν να κάνει προπόνηση ή να κατεβαίνει σε αγώνες. Έχω δει να τραβάνε αθλητές από τα μαλλιά. Υπήρχε μεγάλος φόβος και γι’ αυτό τα παιδιά δεν μπορούσαν να μιλήσουν στους γονείς τους. Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο και να σκίζονται μπλούζες από τα τραβήγματα. Υπήρχε κακή μεταχείριση. Στην αρχή είχα φοβηθεί και εγώ και δεν ήθελα να πάω ξανά στο γυμναστήριο. Έτσι πληροφορήθηκαν και οι γονείς τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελα να ξαναπάω. Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά κάποιοι είναι ακόμη εν ενεργεία προπονητές», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x