Γενικά

Επέστρεψε από τις Μαλδίβες ο Κωστόπουλος

Η εμπειρία του ως ομοσπονδιακού προπονητή πινγκ πονγκ στις Μαλδίβες ολοκληρώθηκε και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος δούλεψε στις Μαλβίδες για επτά μήνες. Πήγε εκεί τον περασμένο Μάρτιο με εξάμηνη σύμβαση και με μικρή παράταση, λόγω του ασιατικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών, τελείωσε η μικρή θητεία του την περασμένη βδομάδα.

Έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα για ν’ ανανεώσει το διαβατήριό του και παραμένει σε επαφή με την ομοσπονδία του αθλήματος στις Μαλδίβες με την προοπτική να κάνει νέα συμφωνία για κάποιους μήνες. Άφησε, άλλωστε, απόλυτα ευχαριστημένους παράγοντες και αθλητές.

Ο Κωστόπουλος, που σηματοδότησε την πρώτη δουλειά Έλληνα προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό, είχε αναλάβει νεαρούς αθλητές με σκοπό να τους βοηθήσει, έστω και λίγο με βάση το μικρό χρονικό διάστημα, στην εξέλιξή τους.

Αγωνιστικά, ο κύριος στόχος ήταν ένα πρωτάθλημα νέων ανάμεσα σε γύρω χώρες, κάτι σαν τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που θα τους διοργάνωναν οι Μαλδίβες τον Αύγουστο. Η εκδήλωση αναβλήθηκε, λόγω του κορωνοϊού, μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2022 και γι’ αυτόν το λόγο υπάρχει η σκέψη για νέο συμβόλαιο με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και πρώην διεθνή αθλητή.

«Έπρεπε να γυρίσω για το διαβατήριο, το οποίο τελειώνει στις αρχές Ιανουαρίου. Θα ολοκληρώσω τη διαδικασία, θα ενημερώσω την ομοσπονδία στις Μαλδίβες και μετά θα περιμένω την πρότασή τους για νέα συνεργασία και τι θα αναφέρει αυτή. Κάτι που με χαροποίησε, πάντως, είναι όταν έμαθα ότι τα παιδιά πήγαν στον Υπουργό Αθλητισμού και ζήτησαν να επιστρέψω στη χώρα και να βρεθώ πάλι μαζί τους.

Ήταν ευχαριστημένοι όλοι από τη συνεργασία μας και η ομοσπονδία και οι αθλητές και τους άρεσε και η ηρεμία, που υπήρχε στο τμήμα. Κάναμε κάτι καλό πιστεύω, οι αθλητές έδειξαν γρήγορα κάποια ποιοτική εξέλιξη, είχαμε καλό πρόσωπο και στο ασιατικό πρωτάθλημα με οκτώ αθλητές και αθλήτριες», τόνισε ο Κωστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x