Στίβος

«Έπιασε» το όριο για Ντόχα ο Καραλής, τρίτος ο Φιλιππίδης

Πέτυχε το στόχο του στο έβδομο «Athens Pole Vault» o Εμμανουήλ Καραλής και πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5.71 με την τρίτη του προσπάθεια στο έβδομο «Athens Pole Vault» στο Ζάππειο και πήρε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και ξεπερνώντας το 5.61 που σημείωσε πριν μερικές μέρες.

Ο πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στο αγώνισμα απέτυχε τρεις φορές στα 5.84 για να σημειώσει «καπάκι» νέο ατομικό ρεκόρ, όμως παράλληλα «έπιασε» το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.

Τρίτος ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης που ξεπέρασε τα 5.61 και απέτυχε και τις τρεις φορές στα 5.71. Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,20, τα 5.35 και τα 5.50, έχοντας κόντρα άνεμο, ισοφαρίζοντας, πάντως, την κορυφαία του φετινή επίδοση.

«Ιπτάμενος» ο Πιότρ Λίσεκ, ξεπέρασε τα 5.84 και σημείωσε νέο ρεκόρ αγώνων, ξεπερνώντας το 5.83 του Μπιόρν Οτο από το 2013, αποτυγχάνοντας και τις τρεις φορές στα 6 μέτρα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x