Γενικά

Επιστολή στον Μαυρωτά για ανάληψη διεθνών αγώνων από την ΕΙΟ

Η ομοσπονδία ιστοπλοΐας ζητάει, επίσης, ενημέρωση για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ενημέρωση για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες υγειονομικού πρωτοκόλλου, σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στη χώρα ζητάει με επιστολή της στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οι οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας για ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες σας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στη χώρα.

Να σημειώσουμε ότι η ιδιαιτερότητα στην ιστιοπλοΐα είναι ότι οι αγώνες είναι συνήθως open στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε αθλητής χωρίς κατ’ ανάγκη να ανήκει στην εθνική ομάδα της χώρας του, οι συμμετέχοντες δεν έρχονται κατά το πλείστον οργανωμένοι ως ομάδα, μεταφέρουν οδικώς εξοπλισμό από τη χώρα τους και συνήθως διαμένουν σε AIRBNB σπίτια.

Ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη απάντησή σας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x