Μαχητικά Αθλήματα

Επιστρέφει στο ρινγκ ο Τζόσουα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Άντονι Τζόσουα θα αντιμετωπίσει τον Κούμπρατ Πούλεφ στις 28 Οκτωβρίου, με στόχο να υπερασπιστεί τις ζώνες της WBA, της IBF και της IBO που έχει στην κατοχή του.

Ο Άντονι Τζόσουα θα κληθεί να υπερασπιστεί τους τρεις παγκόσμιους τίτλους που κατέχει απέναντι στον Κούμπρατ Πούλεφ, στις 28 Οκτωβρίου. Ο μεγάλος αγώνας θα γίνει στο «Millennium Stadium» του Κάρντιφ, στην Ουαλία.

Ο 27χρονος Τζόσουα παραμένει αήττητος, έχοντας 19 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ισάριθμα νοκ-άουτ. Μεγαλύτερη στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του αποτελεί η επικράτησή του απέναντι στον Ουκρανό θρύλο της πυγμαχίας, Βλάντιμιρ Κλίτσκο, στις 29 Απριλίου. Με αυτή τη νίκη ο Βρετανός πυγμάχος κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της IBF, ενώ παράλληλα κατέκτησε τις ζώνες της WBA και της IBO στην κατηγορία των βαρέων βαρών.

Από την άλλη πλευρά, ο 36χρονος Βούλγαρος Κούμπρατ Πούλεφ μετράει 25 νίκες, μία ήττα και 13 νοκ-άουτ σε 26 αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα. Χωρίς καμία αμφιβολία, η αναμέτρηση απέναντι στον Τζόσουα θα αποτελέσει την κορυφαία πρόκληση της μέχρι στιγμής καριέρας του.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x