Στίβος

Επιστρέφουν στις 23/10 τα «Κυριακίδεια»

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το στάδιο της Φιλοθέης θα γεμίσει δρομείς όλων των ηλικιών, που θα τρέξουν τα 10.000μ δημόσιου δρόμου σε μία διαδρομή μέσα στη φύση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Μικροί, μεγάλοι και… μεγαλύτεροι φίλοι του στίβου και του τρεξίματος θα συγκεντρωθούν στη Φιλοθέη για το περίφημο 10άρι των «Κυριακιδείων» για να δημιουργήσουν μαζί όμορφες, αθλητικές στιγμές. Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης, ενώ οι δρομείς θα τρέξουν τρεις γύρους σε διαδρομή 3.333χλμ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10:45 της Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

Στα «Κυριακίδεια» περιλαμβάνεται και αγώνας 1000 μέτρων σε δημόσιο δρόμο που αφορά σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 17 ετών (γεννημένοι τι 2005 και μικρότεροι, -ες). Ο αγώνας των 1000μ ξεκινά στις 10:00. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 22 Οκτωβρίου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης–Ψυχικού διοργανώνουν τα «Κυριακίδεια» με συνδιοργανωτές τους Ο.Κ.Α.Π.Α. και ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x