Γενικά

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ευελπιστούμε ότι θα ενεργοποιηθούν ΥΠΟΙΚ και ΑΑΔΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής»

Με αφορμή τη διενέργεια ελέγχων από το υπουργείο Αθλητισμού, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε ξανά την ανάγκη να πράξει το ίδιο και το υπουργείο Οικονομικών, για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Την ανάγκη για διενέργεια ελέγχων από το υπουργείο Οικονομικών, τόνισε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Με αφορμή ανακοίνωση του υπουργείου Αθλητισμού, για ελέγχους σε Ομοσπονδίες, Ενώσεις και Σωματεία, οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν τον στόχο και για πάταξη της φοροδιαφυγής.

Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είχε καταγγείλει φοροδιαφυγή υπό την ανοχή των Αρχών από αθλητικά σωματεία και δημιουργία κλίματος αθέμιτου ανταγωνισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου από το Υπουργείο Αθλητισμού, για την έναρξη ελεγκτικών διαδικασιών στα σωματεία, ευελπιστούμε ότι θα ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα και το αρμόδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Όπως αναφέρει και το Υπουργείο Αθλητισμού, «οι επιτόπιοι έλεγχοι δεν υποκαθιστούν κάθε άλλο διοικητικό και οικονομικό έλεγχο».

Είμαστε βέβαιοι ότι χωρίς την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα στους προαναγγελθέντες ελέγχους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x