Μαχητικά Αθλήματα

Έτοιμος για την νέα πρόκληση στο UFC ο Χριστοδούλου (video)

Την πρώτη του νίκη στο UFC διεκδικεί αύριο τα ξημερώματα ο Τόνυ Χριστοδούλου στις ΗΠΑ. Αντίπαλός του ο αήττητος Scott Holtzman. Χωρίς υπερβολές το stare down των δύο μαχητών.

Μια νέα πρόκληση περιμένει τον Τόνυ Χριστοδούλου στο UFC. Αυτή την φορά είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο Νάσβιλ των ΗΠΑ (ξημερώματα Κυριακής) αναμένεται να διεκδικήσει την παρθενική του νίκη στην κορυφαία MMA διοργάνωση στον κόσμο.

Απέναντί θα βρεθεί ένας παραπάνω από υπολογίσιμος αντίπαλος, ο Αμερικανός, Scott Holtzman που ναι μεν μπαίνει για πρώτη φορά στο οκτάγωνο του UFC, αλλά έχει να αντιπαρατάξει το αήττητο ρεκόρ του 7-0 σε ανταγωνιστικά promotion κι ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Χωρίς απρόοπτα η ζύγιση αφού και οι δύο δε φάνηκαν να δυσκολεύτηκαν να πιάσουν τα απαιτούμενα κιλά. Ο Χριστοδούλου ανέβηκε στη σκηνή έχοντας την ελληνική σημαία στην πλάτη του και στο stare down με τον Holtzman ήταν όπως συνήθως άνετος και χωρίς υπερβολές. Η μάχη τους είναι η πρώτη χρονικά στην κάρτα αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x