Γενικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων πινγκ πονγκ: Αναχωρούν για το Βελιγράδι οι Εθνικές μας ομάδες

Οι διαδοχικές εβδομάδες σπουδαίων διεθνών διοργανώσεων στον πρώτο ενάμιση μήνα του καλοκαιριού θα κλείσουν στην επιτραπέζια αντισφαίριση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων πινγκ πονγκ ανέκαθεν αποτελούσε μεγάλο στόχο των νεαρών ηλικιών και φέτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι 6-15 Ιουλίου. Οι Εθνικές μας ομάδες εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων ολοκληρώνουν την κοινή προετοιμασία μίας εβδομάδας στο ΣΕΦ και το απόγευμα της Τρίτης αναχωρούν για τη σερβική πρωτεύουσα.

Τη χώρα εκπροσωπούν πέντε έφηβοι, τέσσερις νεάνιδες, τρεις παίδες και τρεις κορασίδες, όλες οι ομάδες μας θ’ αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία της Ευρώπης και, μέσα από αξιόλογες εμφανίσεις, θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Η αποστολή είναι πλήρης και τη συνθέτουν οι έφηβοι Στάθης Μανωλόπουλος, Αλέξανδρος Μαδέσης, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Σωκράτης Γιαννούτσος, Αλεσσάντρο Φέλτσερ, οι νεάνιδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Στέλλα Τζαρίδου, Χρυσή Φωτιάδου, Κατερίνα Αλεξούδη, οι παίδες Μάριος Κατσαπρακάκης, Κωνσταντίνος Μηλικούδης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και οι κορασίδες Λεμονιά Γκαϊντατζή, Ζωή Καζάκου και Στέλλα Μαυροματάκη.

Αρχηγός αποστολής είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών, Γιώργος Καρύτσας, που θα καθοδηγήσει την ομάδα των νεανίδων. Στο κοουτσάρισμα των εφήβων θα είναι ο Κώστας Μαδέσης, στους παίδες ο Χρήστος Βατσακλής και στις κορασίδες ο Μιχάλης Αγγελίδης.

Ο Αγγελάκης και η Στέλλα Μαυροματάκη εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να μείνουν στην Αθήνα για την προετοιμασία και γύρισαν στα Χανιά.

Κλασικά με το ομαδικό αρχίζουν οι αγώνες στη Σερβία και η κλήρωση έγινε πριν από τρεις εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι στο ομαδικό αγοριών Under 19 η Ελλάδα είναι στο πέμπτο γκρουπ με το Ισραήλ (επικεφαλής) και την Εσθονία.

Στο ομαδικό κοριτσιών Under 19 βρίσκεται στο όγδοο γκρουπ με τη Σερβία (επικεφαλής), τη Σκωτία και τη Λετονία.

Στο ομαδικό αγοριών Under 15 έχει κληρωθεί στο ένατο γκρουπ με την Εσθονία (επικεφαλής), τη Δανία και την Κύπρο και στο ομαδικό κοριτσιών Under 15 στο όγδοο γκρουπ με αντιπάλους τη Σουηδία (επικεφαλής), το Αζερμπαϊτζάν και το Μαυροβούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x