Γενικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων πινγκ πονγκ:Οι κληρώσεις των διεθνών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε την Κυριακή η ενότητα του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 15 και Under 19.

Πλέον, η συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 15 και Under 19 θα δοθεί από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15/07 με τα ατομικά αγωνίσματα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος πραγματοποίησε πρώτα τις κληρώσεις του απλού σε όλες τις κατηγορίες και σύντομα ακολούθησαν εκείνες για τα διπλά.

Το απλό αρχίζει με προκριματικά γκρουπ, αλλά 32 φαβορί αποφεύγουν αυτή τη διαδικασία και πηγαίνουν κατευθείαν στον πρώτο γύρο. Από την ελληνική πλευρά μετέχουν στα γκρουπ και τα 15 παιδιά που εκπροσωπούν τη χώρα μας στη σερβική πρωτεύουσα και αρχίζουν την προσπάθειά τους για πρόκριση στο ταμπλό το πρωί της Δευτέρας. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι/ες από το κάθε γκρουπ. Τα διπλά έχουν μόνο «νοκ άουτ» ματς.

Στο απλό εφήβων, δημιουργήθηκαν 36 γκρουπ στην προκριματική φάση. Τα περισσότερα είναι των τριών αθλητών. Ο Σωκράτης Γιαννούτσος θ’ αγωνιστεί στο 16ο γκρουπ. Αντιμετωπίζει τον Σλοβάκο Σάμουελ Πάλουζεκ (επικεφαλής) και τον Ουκρανό Μικίτα Ζάβαντα.

Στο 17ο γκρουπ είναι ο Στάθης Μανωλόπουλος και συναντά τον Σλοβάκο Φιλίπ Ντέλιντσακ (επικεφαλής) και τον Ολλανδό Μίλο Ντε Μπερ.

Στο 19ο γκρουπ κληρώθηκε ο Ιάκωβος Αϊβατίδης και βρίσκει μπροστά του τον Ισρηαλινό Εϊτάι Σουσάν (επικεφαλής) και τον Λετονό Ντάνιελ Κόγκανς.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης βρέθηκε στο 33ο γκρουπ και βρίσκει απέναντί του τον Ολλανδό Μπάρι Μπέρμπεν (επικεφαλής), τον Βούλγαρο Γκεόργκι Στογιάνοφ και τον Σκοτσέζο Μπορούλ Τσεν.

Ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ πήγε στο 28ο γκρουπ με αντιπάλους τον Πορτογάλο Ραφαέλ Κονγκ (επικεφαλής), τον Τούρκο Χακάν Ισίκ και τον Βόσνιο Ντάριο Πέζιτς.

Στο απλό νεανίδων έγιναν επίσης 36 γκρουπ. Τα 26 είναι των τριών αθλητριών και μέσα σε αυτά βρέθηκαν οι Ελληνίδες αθλήτριες.

Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου τέθηκε επικεφαλής στο 11ο γκρουπ. Αναμετριέται τη Δευτέρα με την Αυστριακή Ντανιέλα Μίταρ και τη Μαυροβούνια Σουζάνα Μιλόσεβιτς.

Η Χρυσή Φωτιάδου κληρώθηκε στο 17ο γκρουπ με αντίπαλους την Ουγγαρέζα Άννα Βόλεντιτς (επικεφαλής) και την Ιταλίδα Σελέστε Λεογκράντε.

Στο 24ο γκρουπ βρίσκουμε τη Στέλλα Τζαρίδου, η οποία διεκδικεί την πρόκριση απέναντι στην Αγγλίδα Άμμι Μάριοτ (επικεφαλής) και την Ελβετίδα Νίνα Τούλι.

Στο 26ο γκρουπ είναι η Κατερίνα Αλεξούδη. Τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρουμάνα Έβελιν Ούνγκβαρι (επικεφαλής) και την Φινλανδέζα Αλεξάντρα Τιτέβσκαγια.

Στο απλό παίδων, έγιναν 24 προκριματικά γκρουπ. Ο Μάριος Κατσαπρακάκης θ’ αγωνιστεί στο 18ο γκρουπ με τον Ιταλό Γκιουζέπε Καλάρκο (επικεφαλής), τον Αυστριακό Τομπίας Χολντ και τον Ουκρανό Λεονίντ Γιάκουμτσουκ.

Ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης βρίσκεται στο 20ό γκρουπ κι έχει αντιπάλους τον Τούρκο Γκορκέμ Οτσάλ (επικεφαλής), τον Λουξεμβούργιο Λούτσα Ελτσέν Λαέρα και τον Λούκα Στόιτσεφ από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είναι στο 24ο και τελευταίο γκρουπ. Θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον Αζέρο Αντίλ Αχματζάντα (επικεφαλής), τον Κροάτη Ντένι Βάλε και τον Βόσνιο Μπέναζαμι Ζίγιαντιτς.

Στο απλό κορασίδων σχηματίστηκαν είκοσι γκρουπ για την προκριματική φάση. Η Ζωή Καζάκου είναι στο πέμπτο γκρουπ των τριών αθλητριών. Αντιμετωπίζει τη Δευτέρα την Ιταλίδα Σοφία Μινούρι (επικεφαλής) και τη Σέρβα Μάγια Βάνγιο.

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή κληρώθηκε στο δέκατο γκρουπ, επίσης, των τριών αθλητριών. Εκεί είναι επικεφαλής η Σλοβάκα Νίνα Νεμέτοβα κι, επίσης, αντίπαλος η Αζέρα Αρζού Ασλάνοβα.

Η Στέλλα Μαυροματάκη πήγε στο 13ο γκρουπ. Αντίπαλές της θα είναι η Κροάτισσα Νικολίνα Μιλίσεβιτς (επικεφαλής), η Σλοβάκα Καρολίνα Κορφ και η Βόσνια Άνα Σλαντόγε.

Στο διπλό εφήβων, θα γίνει ένας προκριματικός πριν από τον γύρο των «64». Από αυτή τη διαδικασία περνούν ο Αϊβατίδης με τον Φέλτσερ και αντιμετωπίζουν την Τρίτη τους Λάουρις Χακάστε/Αρτούρ Σπάλις από τη Φινλανδία και τη Λετονία αντίστοιχα.

Οι Γιαννούτσος/Μαδέσης προκρίθηκαν κατευθείαν στον πρώτο γύρο και αντιμετωπίζουν το βράδυ της ίδιας ημέρας τους Ντάβιντ Σάντοζι/Χοσέ Γκουιγό από την Ουγγαρία και την Ισπανία αντίστοιχα. Ομοίως, ο Μανωλόπουλος με τον Ούγγρο Λεβέντε Κρεμπς πάνε απευθείας στους «64» και κοντράρονται με τους Κροάτες Λέο Βέκιτς/Ρίνο Βιντάν.

Και στο διπλό νεανίδων υπάρχει κυρίως ταμπλό των «64» και νωρίτερα ένας προκριματικός. Για την πρόκριση στον πρώτο γύρο θα παίξουν την Τρίτη οι Τζαρίδου/Αλεξούδη με τις Βόσνιες Ένρα Σούμπασιτς/Χαρίζα Μεζέτοβιτς.

Η Παπαδημητρίου με τη Ρουμάνα Ιοάννα Σινγκεορζάν, που είναι μέσα στα τέσσερα φαβορί του αγωνίσματος, αλλά και η Φωτιάδου με την Κύπρια Φωτεινή Μελετιέ έχουν περάσει απευθείας στις «64». Οι πρώτες θ’ αντιμετωπίσουν, επίσης την Τρίτη, τις Σέρβες Ρέκα Μπέζεγκ/Ραντμίλα Τόμινιακ και οι δεύτερες τις Γερμανίδες Σοφία Κλε/Ναόμι Πράνκοβιτς.

Στο διπλό παίδων έγινε ταμπλό των «64». Οι Κατσαπρακάκης/Μηλικούδης κληρώθηκαν με τους Σλοβένους Μπορ Μπρόντνιακ/Λούκα Γιόκιτς.

Στο διπλό κορασίδων και στο ανάλογο ταμπλό, η Γκαϊντατζή με τη Βουλγάρα Σιντέλια Μούτλου, που προέρχονται από το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, έχουν αντιπάλους την Τρίτη τις Αυστριακές Νίνα Σκέρμπινζ/Σελίν Πανχόλζερ.

Η Ζωή Καζάκου και η Στέλλα Μαυροματάκη κοντράρονται με τις Σλοβάκες Καρολίνα Κορφ/Έμμα Μολνάροβα.

Στο διπλό μικτό εφήβων-νεανίδων όλα τα ελληνικά ζευγάρια, πλην ενός, αρχίζουν την πορεία τους από τον προκριματικό γύρο τη Δευτέρα. Ο Φέλτσερ και η Τζαρίδου παίζουν με τους Αμάρ Ισαμπέγκοβιτς/Ένρα Σούμπασιτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ο Αϊβατίδης και η Φωτιάδου αναμετρώνται με τους Σεμπάστιαν Φλάατεν/Βίβιαν Χουνχ από τη Νορβηγία. Ο Μαδέσης έχει συμπαίκτρια τη Λετονή Σαμπίνα Μουζάγεβα. Στα προκριματικά συναντούν τους Μάρκος Πουκ/Αρίνα Λουτβίνοβα από την Εσθονία.

Ο Μανωλόπουλος και η Αλεξούδη αντιμετωπίζουν τους Ελβετούς Νούμα Ούλρις/Σίνθια Λιλί. Οι Γιαννούτσος/Παπαδημητρίου μπήκαν απευθείας από τον πρώτο γύρο. Την Τρίτη αγωνίζονται στο ταμπλό των «128».

Στο διπλό μικτό παίδων-κορασίδων έγινε ταμπλό των «128». Ο Μηλικούδης και η Καζάκου αντιμετωπίζουν στον πρώτο γύρο τους Λούκα Στόιτσεφ/Φανή Γιοβάνοσκα από τη Β. Μακεδονία.

Ο Σωτηρόπουλος και η Μαυροματάκη συναντούν τους Βούλγαρους Μίροσλαβ Σμιντ/Βέντα Νιγιάζιεβα και οι Κατσαπρακάκης/Γκαϊντατζή τους Γιάκσα Κριβοκάπιτς/Αναστασία Βούγοβιτς από το Μαυροβούνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x