Κολύμβηση

Όγδοη με δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών η Ελλάδα

Οι Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου και Δημήτρης Μάρκος τερμάτισαν στην 8η θέση στον τελικό των 4Χ200μ ελεύθερο, σπάζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έναν εξαιρετική και ιστορική κούρσα στον μεγάλο τελικό τελικό των 4Χ200μ. ελεύθερο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Παρίσι, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (10/08) οι Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου και Δημήτρης Μάρκος!

Η ελληνική τετράδα μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στην 8η θέση, ωστόσο, κατάφερε να καταρρίψει δύο πανελλήνια ρεκόρ!

Η ομάδα που ήταν τρίτη πριν δυο χρόνια στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραφίου και 11η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024, τερμάτισαν τον αγώνα με χρόνο στα 7:08.15, και έκαναν «σμπαράλια» το προηγούμενο ρεκόρ κατά 55 δευτερόλεπτα!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μάρκος, που ήταν εκείνος που έπεσε πρώτος στην πισίνα και άνοιξε τον αγώνα για τη χώρα μας, κατέγραψε μόνος του 1:44.93 και έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 200μ. ελεύθερο που κατείχε ο ίδιος από το 2025 με 1:46.28!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x