Στίβος

Έκανε πάλι το... θαύμα του ο 41χρονος Τσιάμης: Τρίτος στο Ευρωπαϊκό ομάδων!

Ο 41χρονος Δημήτρης Τσιάμης πήρε την τρίτη θέση στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού ομάδων.

Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση προσέθεσε στο -ήδη γεμάτο- βιογραφικό του ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού ομάδων, που διεξάγεται στην Πολωνία.

Ο αγέραστος πρωταθλητής, σε ηλικία 41 ετών πήρε την τρίτη θέση και προσέθεσε 14 βαθμούς στη συγκομιδή της ελληνικής ομάδας, που είχε μεγάλη ανάγκη από τους βαθμούς.

Ο Τσιάμης είχε καλύτερο άλμα στα 16.38, που πέτυχε στη δεύτερή του προσπάθεια. Στην πρώτη πήδηξε στα 15.97μ. και στην τρίτη 16.26μ. Στις τρεις επόμενες προσπάθειες κυνήγησε το κάτι παραπάνω όμως δεν το κατάφερε, κάνοντας δύο άκυρα.



Την πρώτη θέση και τους 16 βαθμούς πήρε ο Ιταλός Μπότσι με 16.84 και τη δεύτερη ο Τούρκος Ερ με 16.71μ.



Στην εξέδρα για να τον χειροκροτήσει βρισκόταν και ο Μίλτος Τεντόγλου, καθώς οι δύο σπουδαίοι άλτες προπονούνται μαζί. Μάλιστα, μετά το τελευταίο άκυρο άλμα η κάμερα τους έπιασε να το συζητάνε.



Στα 5000μ. γυναικών η Μαρία Κάσσου έκανε υπερπροσπάθεια και κατέλαβε τη 14η θέση με 16:05.00, κατακτώντας τρεις βαθμούς.

Πολύτιμους βαθμούς σε μια κούρσα με υπομονή πήρε ο Χάρης Ξενιδάκης στα 800μ, ο οποίος κατετάγη δωδέκατος με 1:47.91 και κέρδισε πέντε βαθμούς.

Με 7 από τα 37 αγωνίσματα να έχουν ολοκληρωθεί, η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 33 βαθμούς και κυνηγάει Τουρκία και Τσεχία που έχουν 50, αλλά και Βέλγιο (51), Ελβετία (51) και Νορβηγία (53) για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ευρωπαϊκό ομάδων: Τρίτος ο 41χρονος Τσιάμης στο τριπλούν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x