Γενικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21: Στη 16άδα του διπλού γυναικών η Παπαδημητρίου

Η πρώτη νίκη για τα γαλανόλευκα χρώματα στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21 ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Κατά τη δεύτερη μέρα του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21 στην Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου σημείωσε νικηφόρο αποτέλεσμα στο διπλό Νέων γυναικών και μπήκε στον γύρο των «16». Αγωνίζεται με συμπαίκτρια την Ουγγαρέζα Χέλγκα Ντάρι.

Στον πρώτο γύρο απέκλεισαν δύσκολα το ιταλοουγγρικό ζευγάρι Μπαράνι/Βιντάκοβιτς και την Παρασκευή θα επιδιώξουν χωρίς πίεση ένα ακόμα βήμα στο ταμπλό κόντρα στο πρώτο φαβορί του αγωνίσματος, τις Τουρκάλες Γιλμάζ και Χαράκ.

Στο διπλό μικτό Under 21 η πρωταθλήτριά μας και ο Αυστριακός συμπαίκτης της Γιόνας Προμπέργκερ αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο.

Μετά τους αγώνες της στο στάδιο 1 του απλού, η Παπαδημητρίου μπήκε την Πέμπτη στο κομμάτι των διπλών με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία. Στο διπλό Νέων γυναικών με τη Χέλγκα Ντάρι είναι νούμερο 11 στα φαβορί κι έκαναν θετική αρχή.

Στους «32», πήραν με διαφορά τα δύο πρώτα σετ κόντρα στις Αριάνα Μπαράνι/Μαρία Βιντάκοβιτς από την Ιταλία και την Κροατία αντίστοιχα και με περισσότερη δυσκολία αργότερα έφτασαν στη νίκη με 3-1 σετ (11-5, 11-4, 6-11, 13-11). Στη 16άδα, συναντούν τις Τουρκάλες Οζγκέ Γιλμάζ/Έτσε Χαράκ, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του ταμπλό και πέρυσι στο Σπα αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης του αγωνίσματος. Ο αγώνας της Παρασκευής γίνεται στις 16:00.

Στο διπλό μικτό Under 21, η Παπαδημητρίου συνεργάστηκε με τον Αυστριακό Γιόνας Προμπέργκερ (Νο 35). Το πρωί της Πέμπτης, στον γύρο των «64» αντιμετώπισαν τους Ιταλούς Τζον Ογιεμπόντε/Γκάια Μονφαρντίνι και γνώρισαν την ήττα και τον αποκλεισμό με 3-1 σετ (7-11, 11-5, 6-11, 5-11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x