Γενικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ατομικών: Στους «32» του απλού ο Σγουρόπουλος

Με τον δικό του κλασικό και… αγαπημένο τρόπο ο Γιάννης Σγουρόπουλος μπήκε στους «32» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατομικών αγωνισμάτων του Μονάχου.

Την πρόκριση στους «32 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ατομικών αγωνισμάτων του Μονάχου εξασφάλισε την Τετάρτη το βράδυ ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον πρώτο γύρο κατέβαλε το βράδυ της Τετάρτης τον Ισπανό, «χρυσό» Μεσογειονίκη του 2022, Αλβάρο Ρόμπλες, με 4-3 σετ και ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στη γερμανική πόλη.

Στο δικό του προβάδισμα με 3-1 σετ είδε τον δευτεραθλητή κόσμου του διπλού ανδρών το 2019 να αντιδρά και να ισοφαρίζει, αλλά με την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει και στις πιο δύσκολες στιγμές, επικράτησε στο καθοριστικό έβδομο σετ, όπως συνηθίζει να κάνει στις μεγάλες διοργανώσεις (11-8, 7-11, 11-7, 11-9, 6-11, 8-11, 11-8).

Ο Γερμανός Κιου Ντανγκ, το τέταρτο φαβορί του αγωνίσματος, θα είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το απλό ανδρών έχει ρεπό την Πέμπτη και συνεχίζεται την Παρασκευή με τις ώρες του κάθε αγώνα να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Ο Σγουρόπουλος είχε νικήσει τον αριστερόχειρα Ρόμπλες και στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας με 3-1 σετ, αλλά το να έρχεται μέσα σε λίγο καιρό νέα επικράτηση στα τέσσερα νικηφόρα σετ επί του συγκεκριμένου αντιπάλου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x