Γενικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ομαδικού: Το πρόγραμμα στους αγώνες των Εθνικών ομάδων

Στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ομαδικού μπαίνουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Οι τέσσερις αθλητές και οι τέσσερις αθλήτριες, μαζί με τους προπονητές τους, αναχωρούν τη Δευτέρα για τη Ρουμανία, όπου θα «κυνηγήσουν» το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ομαδικού, που θα γίνει στην Κλουζ Ναπόκα, 28 Σεπτεμβρίου- 3 Οκτωβρίου.

Την εθνική ανδρών, που μετά τις αλλαγές στην προκριματική διαδικασία λόγω των επιδράσεων του κορωνοϊού, μπήκε κατευθείαν στις 26 συμμετέχουσες ομάδες, συγκροτούν οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Νίκος Αντωνιάδης.

Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

Η Εθνική γυναικών, που προκρίθηκε τον περασμένο μήνα από το Βελιγράδι στις 24 ομάδες της τελικής φάσης, αποτελείται από τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου και Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα.
Στον πάγκο θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καρύτσας.

Οι άνδρες κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη στις 19:00 με το Βέλγιο και οι γυναίκες στις 10:00, την ίδια μέρα, με το Λουξεμβούργο.

Κάποιοι αθλητές θα μεταβούν στη βαλκανική χώρα από τη Γαλλία, όπου έχουν δραστηριότητα για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Τα μέλη της αποστολής, που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα, θα φτάσουν στην Κλουζ Ναπόκα, μέσω Βουκουρεστίου.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην «BT Arena Cluj Napoca» με την παρουσία θεατών. Οκτώ γκρουπ περιλαμβάνει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος και μόνο οι νικητές αυτών θα συνεχίσουν στα προημιτελικά και το τελικό «νοκ άουτ» στάδιο. Οι υπόλοιπες αποκλείονται.

Η Εθνική ανδρών έχει κληρωθεί στο δεύτερο γκρουπ με αντιπάλους τη Σουηδία (επικεφαλής) και το Βέλγιο. Το συγκρότημα των γυναικών βρέθηκε στο έβδομο γκρουπ κι έχει απέναντί του τη Ρωσία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο.


Το πρόγραμμα των αγώνων των Εθνικών μας ομάδων στα γκρουπ:

Την Τρίτη 28/09:
10:00 Ελλάδα-Λουξεμβούργο
19:00 Βέλγιο-Ελλάδα

Την Τετάρτη 29/09:
13:00 Ρωσία-Ελλάδα
16:00 Σουηδία-Ελλάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x