Γενικά

Φουλ για μετάλλιο Γκιώνης και Μπιλένκο!

Για μετάλλιο πάνε Γκιώνης και Μπιλένκο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη, μετά την νίκη και την πρόκριση τους στα προημιτελικά.

Πολύ κοντά σε μια διάκριση βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκιώνης μαζί με την συμπαίκτρια του Τατιάνα Μπιλένκο από την Ουκρανία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, μετά την αποψινή νίκη επί των Τσέχων.

Λίγη ώρα πριν αγωνίστηκαν στο μεικτό διπλό καταφέρνοντας να επικρατήσουν απέναντι στους Τσέχους Τόμας Κονέτσνι και Χάνα Ματέλοβα, με 3-1 σετ (16-14, 11-8, 9-11, 11-7). Ο Έλληνας πρωταθλητής και η Μπιλένκο θα αναμετρηθούν στις 15:15 ώρα Ελλάδος με τους Ρουμάνους Οβίντιου Ιονέσκου και Μπερναντέτ Ζοξ με σκοπό την εξασφάλιση του χάλκινου μεταλλίου.

Ο Γκιώνης πήρε το εισιτήριο στην 16αδα και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Βανγκ Γιανγκ από την Σλοβακία. Οι δύο παίκτες επικράτησαν έναντι των Βέλγων Ρόμπιν Ντεβός και Σέντρικ Νούτινκ με 4-2 σετ και έτσι πήραν και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στους 16 θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Τριστάν Φλορέ και Εμανουέλ Λεμπεσόν, αύριο στις 12:30 ώρα Ελλάδος.

Από την άλλη, η Γεωργία Ζαβιτσάνου με την συμπαίκτρια της Νάταλι Μαρτσέτι από το Βέλγιο ηττήθηκαν από τις Άλεξ Γκάλιτς (Σλοβενία) και Ρέιτσελ Μορέ (Ελβετία) με 4-1σετ και έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x