Μαχητικά Αθλήματα

Γάτσης στον bwinΣΠΟΡ FM για το Athens Fighting Championship: «Να γεμίσει το γήπεδο παιδιά»

Για τη διεξαγωγή του Athens Fighting Championship μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Γάτσης ο οποίος βρέθηκε στο studio του σταθμού.

Στο studio του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 βρέθηκε ο Χρήστος Γάτσης μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του Athens Fighting Championship και συνομίλησε με τον Βάιο Τσούτσικα για το event και τους στόχους αυτού εκφράζοντας την επιθυμία του να βρεθούν στις κερκίδες του Tae Kwon Do πολλά παιδιά με την ελπίδα αύριο να δημιουργηθούν φίλαθλοι των μαχητικών αθλημάτων.

«Αύριο στις 8 αρχίζουμε. Ένα μεγάλο και σπουδαίο event για τα μαχητικά αθλήματα. Έχουμε μια μεγάλη κάρτα με ξένους σημαντικούς αθλητές. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθει και να γνωρίσει τα μαχητικά αθλήματα. Στόχος μας είναι ο χώρος να γεμίσει παιδιά και να δημιουργήσουμε φιλάθλους. Οι γονείς να δουν τα οφέλη για τα παιδιά τους, τα οποία είναι πάρα πολλά», ανέφερε.

«Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κάνουμε restart μετά τα δύο λοκντάουν. Νομίζω ότι όλο αυτό μας έκανε πιο δυνατούς και πιο σκεπτόμενους. Μας είχε λείψει μια διοργάνωση σαν το AFC. Σημαντικό ότι βρήκαμε και μας στήριξαν οι χορηγοί».

Γάτσης στον bwinΣΠΟΡ FM για το Athens Fighting Championship

Από την άλλη του ιδιότητα, αυτή του fifa agent ο Χρήστος Γάτσης μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. «Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν αυξήσει το μπάτζετ», ανέφερε, ενώ στάθηκε και στη σημασία δημιουργίας ενός συλλόγου fifa agents στην Ελλάδα, ο οποίος θα έπαιζε ρόλο στις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Επεσήμανε ότι μια κίνηση θα ήταν προς το καλό των ποδοσφαιριστών σχετικά με τις οφειλές των ομάδων προς αυτούς…

Ακούστε την συνέντευξη του Χρήστου Γάτση στους 94,6 με αφορμή τη διεξαγωγή του Athens Fighting Championship.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x