Κολύμβηση

Γέμελος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Θα έπρεπε να παρακαλάμε για εκπροσώπους όπως ο Πομάσκι»

Για την αποπομπή του Γιώργου Πομάσκι από το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή ''Newsroom'' ο εκπρόσωπος προπονητών στην ΚΟΕ, Νίκος Γέμελος.

Για την αποπομπή του Γιώργου Πομάσκι, προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου, από το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή ''Newsroom'' ο προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος προπονητών στην ΚΟΕ, Νίκος Γέμελος.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι ο Γιώργος Πομάσκι είναι ένας κορυφαίος προπονητής και ο μεγαλύτερος γνώστης για τις ανάγκες των αθλημάτων, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χώρου.

Παράλληλα, μίλησε και για τον νόμο του 1999, ο οποίος δεν επηρεάζει τον Πομάσκι να είναι εκπρόσωπος, ενώ έκανε λόγο και για τους μισθούς των αθλητών του στίβου, οι οποίοι είναι πολύ κατώτεροι από αυτούς που υπάρχουν σε άλλα αθλήματα.

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα για το θέμα που έχει προκύψει με τον Πομάσκι, απάντησε πως δεν θέλει να φαντάζεται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στον αθλητισμό, αν και δεν έπεφτε από τα σύννεφα, σε περίπτωση που συνέβαινε.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x