Μαχητικά Αθλήματα

Για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης U23 ο Χοσόνοφ

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε για την ελληνική αποστολή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης U23 που διεξάγεται στην Αλβανία.

Ο Αζαμάτ Χοσόνοφ, ο οποίος αγωνίστηκε στα 125κ. της ελευθέρας, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης U23 της Αλβανίας και την Τρίτη θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι, ο Χοσόνοφ επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-0 του Γεωργιανού Σολομόν Μανασβίλι και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί, αντιμετώπισε τον Γκεοργκί Βέλεφ και με νέα σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με τεχνική υπεροχή (12-1).

Στον ημιτελικό, αντιμετώπισε τον Αμερικανό Χέντρικσον και, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, ηττήθηκε με 4-2 κι, έτσι, την Τρίτη θα αγωνιστεί στον «μικρό» τελικό.

Ο Χοσόνοφ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση των ρεπεσάζ ανάμεσα στον ανεξάρτητο αθλητή Κουρμπάνοφ και τον Μολδαβό Στατουλάτ.

Στα 92 κιλά, ο Γκίβι Μπλιάτζε αντιμετώπισε τον ανεξάρτητο αθλητή Αλαν Μπαγκάεφ, ηττήθηκε με 8-4 κι αποκλείστηκε.

Στα 86 κιλά, ο Άγγελος Κουκλάρης ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον ανεξάρτητο αθλητή Αρσλάν Μπαγκάεφ, ο οποίος έχασε στα ημιτελικά και δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα πρωταθλητή.

Στα 74 κιλά, ο Χρήστος Χριστοφορίδης αντιμετώπισε τον Τούρκο πρωταθλητή Ιμπραχίμ Γιαπράκ κι έχασε με 7-1, οπότε δεν μπόρεσε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Τέλος, στη μάχη ρίχνεται την Τρίτη ο Θεοχάρης Κουγιουμτσίδης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Γιοσινοσούκε Αουάγκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x