Κολύμβηση

Γκάλης σε Πλατανιώτη: «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Τα συγχαρητήριά του στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο, έστειλε μέσω των social media ο Νίκος Γκάλης.

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη το μεσημέρι του Σαββάτου, με την 29χρονη αθλήτρια να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο!

Το δικό του μήνυμα στην Ελληνίδα παγκόσμια πλέον πρωταθλήτρια έστειλε μεταξύ άλλων και ο Νίκος Γκάλης, με τον «γκάνγκστερ» να στέλνει τα συγχαρητήριά του, τονίζοντας πως η Πλατανιώτη αποτελεί έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα που δεν βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.



«Συγχαρητήρια Ευαγγελία Πλατανιώτη για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι και έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα δύσκολο και όμορφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αύριο θα πάει για προπόνηση με περισσότερη όρεξη, με περισσότερα όνειρα. Μπράβο σε σένα, στις προπονήτριες και στην οικογένειά σου!»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x