Χάντμπολ

Παραμένει στα «σαλόνια» το Κορωπί

Μπορεί να ταξίδεψε στα Χανιά, έχοντας στις «αποσκευές» του το εις βάρος του σκορ 28-30, κατάφερε όμως να κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Ο λόγος για τον γυμναστικό σύλλογο Κορωπίου, που επικράτησε άνετα του Κύδωνα Χανίων με 34-26 και έτσι κτάφερε να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».

Μπορεί να ταξίδεψε στα Χανιά, έχοντας στις «αποσκευές» του το εις βάρος του σκορ 28-30, κατάφερε όμως να κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Ο λόγος για τον γυμναστικό σύλλογο Κορωπίου, που επικράτησε άνετα του Κύδωνα Χανίων με 34-26 και έτσι κατάφερε να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο σύλλογος του Κορωπίου με πρωταγωνιστή τον Μενέλαο Γεωργούδη γνώριζε καλά ότι το έργο που είχε να φέρει εις πέρας στην κρήτη μόνο εύκολο δεν ήταν. Το πάθος όμως και η αγωνιστικότητα των παικτών του Παναγιώτη Μελετάκου μίλησαν και έδωσαν τη νίκη-παραμονή στην ομάδα. Ετσι, το Κορωπί θα είναι συνεπές στο «ραντεβού» του με τη μεγάλη κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 1-7, 7-12, 10-17, 18-23, 22-30, 26-34

Κύδων Χανίων: Μπιτσάκης, Καστανάκης, Λιόλιος, Μαυρογένης 8, Τσάκωνας, Σταμπουλής 1, Φάζικ 1, Ειρηνάκης 1, Πουλικάκης, Ανδρεαδάκης, Κοκολοδημητράκης 6, Ξανθουδάκης 2, Ουζουνίδης, Βουγιάνοβιτς 7

ΓΣ Κορωπίου: Αλεξανδρής, Τόλιας, Αναγώστου 1, Γιάντσα 7, Γλουσίδης 4, Κατούντας 3, Τσιλιάκος, Ράπτης, Σάβιτς 9, Θεοχάρης 1, Αγαπητός, Γεωργούδης 9, Δημόπουλος

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x