Χάντμπολ

Με στόχο την πρώτη νίκη ο Αρχέλαος

Με τα παιχνίδια Αρχέλαου- ΑΣΕ Δούκα και ΒΑΟ- Πανελληνίου ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Α1 χαντμπολ ανδρών, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη με 4 αγώνες. Στην Κατερίνη την Κυριακή, ο Αρχέλαος είναι πανέτοιμος ναυποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα και να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη του νίκη. Το ίδιο ακριβώς όμως θα επιδιώξει να πετύχει και ο αντίπαλος του, μιας που ούτε και αυτός έχει καταφέρει μέχρι τώρα να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Με τα παιχνίδια Αρχέλαου- ΑΣΕ Δούκα και ΒΑΟ- Πανελληνίου ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Α1 χαντμπολ ανδρών, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη με 4 αγώνες. Στην Κατερίνη την Κυριακή, ο Αρχέλαος είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα και να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη του νίκη. Το ίδιο ακριβώς όμως θα επιδιώξει να πετύχει και ο αντίπαλος του, μιας που ούτε και αυτός έχει καταφέρει μέχρι τώρα να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Συγκεκριμένα, η μακεδονική ομάδα, η οποία επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από απουσία ενός έτους, μέχρι τώρα έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα μιας και έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Η 3η ημέρα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με την αναμέτρηση ΒΑΟ-Πανελληνίου.

Βαθμολογία:

Φίλιππος Βέροιας 6
ΓΑΣ Κιλκίς 6
Αθηναϊκός 4
Απόλλων Καλαμαριάς 3
ΓΣ Κορωπίου 3
Ιωνικός Ν.Φ. 2
ΑΣΕ Δούκα 2 *
Ηλιούπολη 2
Διομήδης Άργους 2
Πανελλήνιος 2 *
ΒΑΟ 0 *
Αρχέλαος Κατερίνης 0 *

* Οι ομάδες αυτές έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x