Χάντμπολ

Ξεκινά η «μάχη» για τον Διομήδη

Στην Ιταλία θα δώσει τη μάχη του για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της EHF των Ανδρών ο Διομήδης Άργους. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ιταλική Γκαμάτζουε Σέτσια στην πόλη Ρουμπιέρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Ιταλία θα δώσει τη μάχη του για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της EHF των Ανδρών ο Διομήδης Άργους. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ιταλική Γκαμάτζουε Σέτσια στην πόλη Ρουμπιέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

12/9/09 ( γήπεδο Παλαμπούρσι)
ώρα Ελλάδος 19.30 Γκαμάντουε Σέτσια-Διομήδης Άργους

13/9/09 ( γήπεδο Παλαμπούρσι)
Ώρα Ελλάδος 19.30 Διομήδης Άργους- Γκαμάντουε Σέτσια

Ο διεθνής Ανδρέας Τρουπής είπε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ): «Θα πάμε στην Ιταλία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση».


Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μούκιος ανέφερε: «Είναι αρκετά πιο νεανική η ομάδα. Θα επιδιώξουμε το καλύτερο. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για διάκριση που μας αναλογούν. Μας λείπει ο Μίμης Δημητρούλιας και ο Σερβος Ντορμπίγιεβιτς του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει έρθει και ήμασταν υποχρεωμένοι έως τις 2/9 να δηλώσουμε τα ονόματα στην EHF. Επίσης μικροτραυματισμούς έχουν οι Πανκόφερ, Γλουσίδης και Τρουπής και δεν γνωρίζω αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πίεση και των δυο αγώνων».

Ο Αντιπρόεδρος του Διομήδη Κώστας Βλαχοσπύρος δήλωσε: «Στόχος μας είναι μια καλή εμφάνιση στα παιχνίδια της Ιταλίας. Δεν μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή συνέχεια. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και στόχος μας είναι να είναι ανταγωνιστική, δυνατή και να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες».

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x