Στο κλειστό του Βύρωνα θα διεξαχθεί τελικά ο… περυσινός τελικός Κυπέλλου χάντμπολ, μεταξύ Δούκα και Βριλησσίων, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου (17.00), και όχι στην Ηλιούπολη ή το Μετς όπως ήταν το αρχικό πλάνο.
Η ΟΧΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε δημόσια τον δήμαρχο του Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της, Σίμο Λαζαρίδη, έθεσε στη διάθεση της Ομοσπονδίας το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα.
Υπενθυμίζουμε ότι Δούκας και Βριλήσσια απάρτιζαν τον ένα ημιτελικό του περυσινού final-four της Λαμίας, ωστόσο τα έκτροπα που συνέβησαν από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (ο έτερος ημιτελικός) οδήγησαν στο μηδενισμό των δύο «Δικεφάλων» και ο ημιτελικός Δούκα-Βριλησσίων της 29ης Μαΐου στη Λαμία έγινε… τελικός στις 11 Σεπτεμβρίου στον Βύρωνα.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






