Χάντμπολ

Ανεβάζουν «στροφές» οι διεθνείς

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Τυνησίας. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ουλφ Σέφερτ.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Τυνησίας. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ουλφ Σέφερτ.

Η προπόνηση της ημέρας για τους διεθνείς μας πραγματοποιήθηκε σε δύο…δόσεις. Το πρωί οι παίκτες του Ουλφ Σέφερτ γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ενώ το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ευτυχώς, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης ως το Σάββατο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, προτού αναχωρήσει για την Τυνησία. Εν τω μεταξύ, για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί και πάλι διπλή προπόνηση για τους διεθνείς μας ενώ μία μέρα μετά, οι παίκτες θα κάνουν τρεις προπονήσεις.

«Τώρα στην Αθήνα προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα. Είναι η ώρα να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να «δέσουμε» στο ομαδικό παιχνίδι. Η εθνική δεν είναι το φαβορί, αλλά θα παλέψει σε όλα τα παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπαλωμένος ενώ απ’ την πλευρά του, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης σε δηλώσεις του, επεσήμανε: «Δεν πρέπει να υπάρχει καμία επανάπαυση σ’ αυτά που πετύχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να κάνουμε για μία ακόμη φορά το καθήκον μας απέναντι στο ελληνικό χάντμπολ. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στον αγώνα με την Τυνησία, αν και προσωπικά δεν αποκλείω και μία νίκη έκπληξη σε άλλο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x