Χάντμπολ

Ανακοίνωσε την προκήρυξη του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών η ΟΧΕ

Δέκα ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο χάντμπολ γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις, 17-18 Απριλίου, 24-25 Απριλίου και το Final-4 σε άγνωστη ημερομηνία.

Οι δέκα ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο χάντμπολ γυναικών στην ΟΧΕ ήταν οι: ΠΑΟΚ, Βέροια 2017, Πανόραμα, AΕΣΧ Πυλαίας, Εθνικός Κοζάνης, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΟΦΝ Ιωνίας, Αθηναϊκός, ΓΑΣ Καματερού και Αναγέννηση Άρτας.

Η κλήρωση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στην πρώτη φάση, οι ομάδες θα τοποθετηθούν, βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, σε Βορρά και Νότο. Οι έξι ομάδες του Βορρά, μετά από κλήρωση, θα σχηματίσουν δύο ζευγάρια. Οι νικήτριες ομάδες και οι δύο που θα προκριθούν χωρίς αγώνα προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Οι τέσσερις ομάδες του Νότου θα σχηματίσουν δύο ζευγάρια μετά από κλήρωση και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final 4.

Στη δεύτερη φάση του Βορρά, οι δύο νικήτριες ομάδες και οι δύο που είχαν περάσει χωρίς αγώνα, μετά από κλήρωση, σχηματίζουν δύο ζευγάρια και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final 4.

Ο κυπελλούχος Ελλάδος θα συμμετάσχει στο ΕHF European Cup της επόμενης περιόδου. Στην περίπτωση που κυπελλούχος αναδειχθεί ο πρωταθλητής, τότε ο φιναλίστ του τελικού θα πάρει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και, αν το ζευγάρι του τελικού είναι ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής, τότε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα αγωνιστεί η τέταρτη ομάδα της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x