Χάντμπολ

Original σε Αυγενάκη: «Η απουσία σου από τον τελικό προσβολή για την ΑΕΚ, αλλά χαρά για μας»

Ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την δυσφορία τους για την συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη σε ό,τι αφορά τον χθεσινό τελικό του EHF European Cup που συμμετείχε και κατέκτησε η ΑΕΚ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης».

Η ανακοίνωση της Original

Η ανυπαρξία σου σαν υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, θέση που βυσματικά κατέχεις για να κάνεις θελήματα και να εξυπηρετείς συμφέροντα, δεν περιποιεί τιμή στην πατρίδα σου την Κρητη και στον έχοντα την ευθύνη της τοποθέτησης σου στο κυβερνητικό σχήμα πρωθυπουργό της χώρας.

Η απουσία σου ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας απο έναν τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα με την συμμετοχή και κατάκτηση αυτού απο την ΑΕΚ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για εσένα τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Αποτελεί προσβολή για την ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά για εμάς.

Η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο απο τις τώρα διαδυκτιακές κραυγές σου.

Η εικόνα σου δεν είναι αποδεκτή απο το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αυτό επισύρει συνέπειες στην ήδη βρώμικη πολιτική σου καριέρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x