Χάντμπολ

Premier Handball: Πρεμιέρα με νίκες για ΠΑΟΚ, Χ.Α.Ν.Θ και Δράμα

Με νίκες ξεκίνησαν τη νέα σεζόν της Premier Handball, ο ΠΑΟΚ, Χ.Α.Ν.Θ και Δράμα απέναντι σε Δούκα, Αερωπό Έδεσσας και Βριλήσσια.

Νικηφόρα ξεκίνησαν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Handball Premier ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 31-27 του Δούκα και η Χ.Α.Ν.Θ, που κέρδισε τον Αερωπό Έδεσσας 27-25. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η Δράμα, που επικράτησε με 28-27 των Βριλησσίων.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Δούκα ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δύο ομάδες, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν ισόπαλες (6-6), ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με την συμπλήρωση 20 λεπτών. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πάτησε το γκάζι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 17-12 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δούκας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά και τις δίλεπτες αποβολές που πήρε στα πρώτα λεπτά ο «δικέφαλος του Βορρά» και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στα δύο τέρματα (20-18) στο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι, φτάνοντας στην πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα με 31-27.

Στο άλλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Αερωπό Έδεσας, ωστόσο με την πολύ καλή εικόνα που έδειξε στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να επικρατήσει με 27-25.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Δράμα υποδέχτηκε τα Βριλήσσια με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με 28-27.

Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής Handball Premier:


Σάββατο 17/09/2022

ΠΑΟΚ - ΑΣΕ Δούκα 31-27

ΧΑΝΘ - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic 27-25


18:00 Δράμα Bianco Monte - ΕΣΝ Βριλησσίων 28-27

Δευτέρα 19/09/2022

19:00 ΑΕΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Τετάρτη 21/09/2022

18:00 Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΕΣΧ Πυλαίας

20:00 Ιωνικός Affidea - Διομήδης Άργους

Πρόγραμμα επόμενης (2ης) αγωνιστικής


ΠΑΟΚ - Δράμα Bianco Monte
ΕΣΝ Βριλησσίων - Ιωνικός Affidea
Διομήδης Άργους - ΧΑΝΘ
Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - Ζαφειράκης Νάουσας
ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΑΕΚ
ΑΣΕ Δούκα - Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x