Χάντμπολ

Ανανέωσε με Κοτσιώνη η ΑΕΚ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο ίντερ, Κωνσταντίνο Κοτσιώνη, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Παίκτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (9/6) την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 20χρονο ίντερ, ο οποίος αποτέλεσε την αποκάλυψη της «Ένωσης» τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη. Ο 20χρονος (16/10/2002) ίντερ, ύψους 1,89 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, παραμένει στα κιτρινόμαυρα. Μέχρι στιγμής, έχει γράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ 43 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 58 γκολ. Επίσης, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2020, 2021), 1 Κύπελλο (2021) και 1 EHF European Cup (2021).

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη χαρές και πάνω από όλα να πετύχουμε τους στόχους μας''
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x