Χάντμπολ

Ανανέωσε με Μάγκου η ΑΕΚ

Την ανανέωση του συμβολαίου της Αγγελικής Μάγκου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ γυναικών και τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (4/7) η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Το… χτίσιμο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, με την Ερασιτεχνική να κάνει σήμερα (4/7) γνωστό ότι προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της Αγγελικής Μάγκου, η οποία θα ενισχύσει και την καινούρια αγωνιστική περίοδο τις «κιτρινόμαυρες».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Μάγκου. Η 22χρονη (13/08/2000) πλέι μέικερ, ύψους 1,73 μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην ομάδα της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Μάγκου αποτέλεσε βασικό μέλος της περσινής ομάδας, που συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α1 Κατηγορία, αλλά και στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ηγουμενίτσα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Μάγκου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που μένω στην ομάδα. Πέρυσι ήταν μια πρώτη χρονιά για το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ στην Α1, όπου πήγαμε καλά. Φέτος η δουλειά θα είναι ακόμα πιο σκληρή, διότι οι στόχοι ψηλώνουν. Να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Αγγελική, καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x