Χάντμπολ

Έκανε το 2/2 στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων, απέναντι στην Ανόρθωση (30-22) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, στον τελικό του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», επικρατώντας 30-22 της Ανόρθωσης.

Με αυτόν τον τρόπο η «Ένωση» κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της και το Σάββατο (3/9) θα μάθει τον αντίπαλο της για τον τελικό της Κυριακής (4/9), που θα βγει από τον νικητή του ζευγαριού Διομήδης Άργους-Ραμάτ Αρσον.

O αγώνας

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση, πράγματα που φάνηκε και από το σκορ στα πρώτα πέντε λεπτά (2-2). Στη συνέχεια κάποια λάθη από την πλευρά της ΑΕΚ έδωσαν στην Ανόρθωση το προβάδισμα του ενός τέρματος (2-3), στο πρώτο δεκάλεπτο του 1ου ημιχρόνου.

Από εκείνο το σημείο και μετά η «Ένωση» έβγαλε αντίδραση και με καλή αμυντική λειτουργία, κατάφερε να πάρει αέρα έξι τερμάτων (10-4) μέσα σε δέκα λεπτά. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 15-9 υπέρ του «δικεφάλου».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε το πρώτο, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν γκολ σε γρήγορες επιθέσεις, για να διαμορφωθεί το 17-12 του πρώτου πεντάλεπτου στο 2ο ημίχρονο.

Στα μισά του δεύτερου μισάωρου η διαφορά ανέβηκε για πρώτη φορά στα επτά τέρματα (22-15), ενώ με την συμπλήρωση 20 λεπτών η ΑΕΚ ανέβασε την διαφορά στο +9 (26-17). Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει την μεγάλη διαφορά και να πάρει τη νίκη με 30-22.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x