Χάντμπολ

Απέκτησε τη Βραζιλιάνα Φράγκα η ΑΕΚ στο χάντμπολ γυναικών

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Βραζιλιάνα Ναθάλια Φράγκα που θα ενταχθεί στο σύλλογο για τη σεζόν 2022-23.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ με τη Βραζιλιάνα εξτρέμ Ναθάλια Φράγκα, αφού την Τετάρτη(27/7) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την «Ένωση». Η 27χρονη την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σερβία με το σύλλογο της Vrbas.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της AEK και η δήλωση της Βραζιλιάνας:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Νατάλια Φράγκα. Η 27χρονη (21/04/1995) δεξιά εξτρέμ, ύψους 1,64 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια έχει «πλούσιο» βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας της. Πιο συγκεκριμένα, έχει περάσει από τις Sao Jose Handebol, Sao Caetano Handebol, Handebol Osasco, Bauru Handebol και FAG Cascavel, ενώ έχει αγωνιστεί και στην πορτογαλική?Academia Andebol Sao Pedro do Sul. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Σερβία για λογαριασμό της?Vrbas.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Νατάλια Φράγκα δήλωσε στο aek.gr:?«Γεια σας σε όλους. Είμαι η Ναθάλια και κατάγομαι από την Βραζιλία. Είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ΑΕΚ. Πάμε γερά ΑΕΚ. Τα λέμε σύντομα!».

Νατάλια, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x