Χάντμπολ

Ανακοίνωσε την Φάμπις η ΑΕΚ

Την απόκτηση της Μελίνα Φάμπις, η οποία θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα χάντμπολ τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (26/7) η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μελίνα Φάμπις. Η 31χρονη (02/09/1992), Γερμανίδα, δεξιά ίντερ υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Η Μελίνα Φάμπις έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της Μπάγερν Λεβερκούζεν τη διετία 2013-2015, αγωνιζόμενη στα σαλόνια του EHF Cup το 2013-14. Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Μπεγερόντε Βούπερταλ, στην οποία έμεινε έως το 2020. Ακολούθησε μία τριετία με τη φανέλα της Γκράφαρθ, καθώς και ένα σύντομο πέρασμα από την ιταλική Τέραμο.

Η Μελίνα Φάμπις δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα η Ελλάδα και θα τα δώσω όλα για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και να τους γνωρίσω όλους από κοντά”.

Μελίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x