Χάντμπολ

Στα Λιόσια με την ώθηση του κόσμου της, για την πρώτη νίκη στον όμιλο του EHF European League η ΑΕΚ!

Την ελβετική Κρίενς Λουκέρνη υποδέχεται την Τρίτη (24/10) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του EHF European League.

Την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο του EHF European League θα κυνηγήσει το απόγευμα της Τρίτης (24/10) η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται για τη 2η αγωνιστική την Κρίενς Λουκέρνη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του τμήματος μπάσκετ του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, όπως και όλες οι φετινές ευρωπαϊκές μάχες του «δικεφάλου». Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος αναμένουν τη στήριξη του κόσμου τους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη (17/10), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε γνωρίζοντας βαριά ήττα (30-21) στην Πολωνία, όντας βέβαια σαφώς επηρεασμένη και από την έλλειψη έδρας (μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ).

Ωστόσο, το σύνολο του Ντράγκαν Τζούκιτς -ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές- έχει αφήσει πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας και έχει επικεντρωθεί στην, επίσης δύσκολη, αποψινή μάχη. Θα δοθεί, εξάλλου, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ελβετίας. Στο πλαίσιο της 1ης «στροφής» η Κρίενς Λουκέρνη έχασε 31-23 φιλοξενώντας τη γερμανική Μπούργκντορφ.

Από την πλευρά της η «Ένωση» προέρχεται από τη νίκη (30-23) επί του Χιλιώτη Δράμας, με την οποία έκανε το 4/4 στη Handball Premier, ούσα στη 2η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό και στο -1 από τον Δούκα που έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

ΑΕΚ-Κρίενς Λουκέρνη: Η προαναγγελία του ματς

Ο Στίπε Μαντάλινιτς ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού τόνισε: «Η Λουκέρνη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολλά τρεξίματα και ατομική ποιότητα. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Περιμένω μία πραγματική μάχη. Παίζουμε στο σπίτι μας και πιστεύω πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αναμένω την υποστήριξη πολλών οπαδών μας, που πάντα είναι δίπλα μας. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη».

Επίσης, ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς δήλωσε: «Μετά από μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο γήπεδό μας πως ήταν μια κακή παρένθεση το προηγούμενο ματς. Ελπίζω να δείξουμε τα πράγματα που μπορούμε και οι πόντοι της νίκης να μείνουν στην Αθήνα».

Δείτε εδώ πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x