Χάντμπολ

Νίκησε τον Ιωνικό η ΑΕΚ, αλλά χάνει τον Λέμος

Η ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ιωνικού επικρατώντας 36-23, αλλά έπαθε ζημιά με τον Λέμος

Επίδειξη δύναμης από την ΑΕΚ, αλλά και ατυχία. Η «Ένωση» επικράτησε 36-23 του Ιωνικού στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και έκανε το «2x2» στο πρωτάθλημα. Τραυματίας και υποβασταζόμενος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Λέμος, ο οποίος χτύπησε στο δεξί πόδι, πατώντας άσχημα στο τερέν.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια «έπνιξαν» τον αντίπαλό τους, καθώς αισθάνθηκαν αντίσταση μόνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στη συνέχεια έλεγξε απόλυτα την κατάσταση με τρομερή πίεση σε όλο το γήπεδο και έχτισε διαφορά ασφαλείας στο 16’.

Σε εκείνο το σημείο προηγήθηκε 12-4 και δεν κοίταξε άλλο πίσω, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μπουν ξανά στο… κόλπο για θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ είχε σχεδόν σταθερά νταμπλ σκορ, φτάνοντας ακόμα και στο 28-13 στο 47’, αλλά λίγο μετά σημειώθηκε ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου και έριξε στροφές.

Ιωνικός Ν.Φ. (Γιάννης Αρβανίτης): Κιαρτζίδης, Αϊβαλιώτης Σ. 3, Παπαδόπουλος, Συγγάρης, Μπρουδάκης, Βασιλείου, Χαντέλης 3, Σιάτρας, Μπούτος 2, Καραμασιώτης, Μαντζόπουλος 6, Χελιώτης 3, Λιόλιος 4, Αϊβαλιώτης Π., Χάλαρης, Λόλας 2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 4, Τζηράς 5, Νικολαΐδης, Λέμος 3, Άντζελιτς, Μυλωνάς 4, Ηλιόπουλος 5, Μπουκοβίνας, Πλάθα 2, Μόγια 5, Κοτσιώνης 1, Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε 4, Δικαιούλιας 1, Κεδέρης 2.



Αναλυτικά, η 2η αγωνιστική:
Σάββατο 25/9
Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας – ΑΕΚ 23-36

Γ.Σ. Δράμα - Φαίακας Κέρκυρας (18:00)
Αερωπός Έδεσσας - Φίλιππος Βέροιας (18:00)
Ζαφειράκης Νάουσας - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας (18:00)
Σαλαμίνα - Α.Σ.Ε. Δούκα (18:30)

Κυριακή 26/9
Άρης Νίκαιας - Ολυμπιακός (19:30)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Δούκας – Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας
Ολυμπιακός –Σαλαμίνα
Διομήδης Άργους – Άρης Νίκαιας
Πυλαία – Αερωπός Έδεσσας
Φαίακας Κέρκυρας – Ζαφειράκης Νάουσας
ΠΑΟΚ – Δράμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x