Χάντμπολ

Όρθιος ο Ολυμπιακός απέναντι στην ψυχωμένη ΑΕΚ!

Με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία ισοπαλία (26-26) μέσα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ που λίγο έλειψε να κάνει μεγάλη ανατροπή από το -5 του ημιχρόνου!

Σε ένα ματς που αποδείχθηκε ανώτερο σε θέαμα από κάθε προσδοκία, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 26-26 μέσα στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier, σε ένα ματς που κρίθηκε στο φινάλε!

Έτσι η «Ένωση» παρέμεινε αήττητη στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να κρατούν το γόητρο από την ισοπαλία, απέναντι στο απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, με την αίθουσα «Κασιμάτης» να είναι για φορά καυτή.

Μπορεί σχεδόν κανείς να μην το περίμενε, όμως ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που του δόθηκε, με τον Μοντόρο να του δίνει αέρα +5 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως ήταν απόλυτα λογικό, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν άμεσα να ισοφάρισαν, κάτι που διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ΑΕΚ σκόραρε (26-25), ο Ολυμπιακός απάντησε 50’’ πριν το τέλος, για να έρθει η «Ένωση» να κάνει δοκάρι στην τελευταία φάση, για την οποία η ομάδα του Δημητρούλια «φωνάζει».

Μετά την λήξη ακολούθησαν αψιμαχίες ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, με τους διαιτητές να σφυρίζουν τελικά τη λήξη μετά από εξέταση του VAR.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-5, 6-9, 9-11, 10-13, 11-16 (ημιχρ.), 14-18, 17-20, 21-21, 23-22, 24-24, 26-26.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x