Χάντμπολ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με έπαθλο το Σούπερ Καπ!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς (20:15), το οποίο θα κρίνει και τίτλο, με τον νικητή να κατακτά και το Σούπερ Καπ.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς (20:15), το οποίο θα κρίνει και τίτλο, με τον νικητή να κατακτά το Σούπερ Καπ!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς» του Αμαρουσίου στις 20:15, ενώ θα υπάρχει απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η «Ένωση» έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς έχει αποκτήσει τους Βύρωνα Παπαδόπουλο και Νίκο Κρητικό από τον Ολυμπιακό, τους Πάτρικ Μαρτίνοβιτς, Φίλιπ Γιόνσον, αλλά και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Χάρη Μάλλιο, δείχνοντας πως έχει θέση πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, ανανέωσε και τα συμβόλαια των Κεδέρη, Μαντάλινιτς, Άρσιτς και Ηλιόπουλου.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» προέβησαν και αυτοί σε δυνατές προσθήκες. Αρχικά, ο Τζηράς επέστρεψε στην ομάδα, ενώ αποκτήθηκαν και οι Παπαντωνόπουλος, Τσιγαρίδας, Σλίσκοβιτς, Κάβτσιτς και Σάββας, με τα συμβόλαια των Μιχαηλίδη, Παπαβασίλη και Μοντόρο να ανανεώνονται.

«Κάθε μέρα και κάθε φιλικό παιχνίδι που περνάει θα γινόμαστε καλύτεροι, έχοντας υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Σίγουρα αυτό το τουρνουά μας βοήθησε για να δούμε πως θα στήσουμε την ομάδα την επόμενη Δευτέρα. Έχουμε μία εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως και οι δύο ομάδες θέλουν αυτόν τον τίτλο, παρόλα αυτά καμία ομάδα δεν θα είναι σε ετοιμότητα όπως στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του τροπαίου είναι κάτι που το θέλουμε και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για αυτό», είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός.

«Αμέριστη συμπαράσταση και από εμάς. Η χώρα επλήγη φέτος το καλοκαίρι και από τις φωτιές και από τις πλημμύρες, μια πραγματική τραγωδία. Η συμπαράσταση είναι το λιγότερο, από τη δική μας πλευρά. Οι επίσημοι φορείς πρέπει να αναλάβουν το μέρος των ευθυνών. Κάποια στιγμή, αυτά που λένε, να τα κάνουν πράξη! Τώρα, όσον αφορά στο άθλημα μας, ξεκινάει και επίσημα αύριο, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προφανώς και δεν είμαστε έτοιμοι, όμως είναι ένας τίτλος και θα μπούμε μέσα, θα προσπαθήσουμε να τον διεκδικήσουμε, θα δώσουμε το μάξιμουμ, το 100%. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις να είναι ένα δυνατότερο πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι, παίκτες, προπονητές, ομοσπονδία, παράγοντες των ομάδων, να φτιάξουμε το χαρακτήρα του αθλήματος, να αποκτήσει μια ποιότητα. Καλή επιτυχία σε όλους, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα φιλικά είναι φιλικά, δεν έχει σημασία αν κερδίζεις ή αν χάνεις, η βελτίωση έρχεται μέσα από τους αγώνες. Οι ομάδες έχουν δουλέψει, όσο θα παίζουν, θα βελτιώνονται. Φυσικά, παίζοντας και καλά παιχνίδια. Θεωρώ, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, όλες οι ομάδες σιγά-σιγά, θα αποκτήσουν το ρυθμό που πρέπει. Αύριο, προπονητικά, θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ώστε να δέσουν οι ομάδες, ανεξάρτητα αν κρίνεται ένα τρόπαιο», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, Νίκου Γραμματικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x