Χάντμπολ

Η ώρα έναρξης στο ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στις 20:00 το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) θα διεξαχθεί στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων το ντέρμπι κορυφής στη Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Γνωστή έγινε η ώρα έναρξης για το εξ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Με τον πρώτο γύρο να έχει ολοκληρωθεί (απομένει ουσιαστικά η διεξαγωγή του παραπάνω αγώνα), οι δύο ομάδες έχουν το «απόλυτο» (10/10). Εξού και, όπως αναμενόταν άλλωστε, η συνάντησή τους έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής.

Ένα παιχνίδι -που μαζί με εκείνο του δεύτερου γύρου με γηπεδούχους τους Πειραιώτες- προβλέπεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στο ποια εκ των δύο ομάδων θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς (εφόσον φυσικά, όπως είναι το πλέον πιθανό, βρεθούν αμφότερες εκεί).

Το ντέρμπι, λοιπόν, θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο (16/12) στις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα υποδεχτούν τους Κυπελλούχους στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν δυναμικό «παρών» από τους φίλους τους, προκειμένου να σπρώξουν το σύνολο του Ντράγκαν Τζούκιτς προς τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x