Χάντμπολ

Στις 18 Σεπτέμβρη στο Δαΐς ο τελικός Σούπερ Καπ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής στους τελικούς Σούπερ Καπ ανδρών και γυναικών.

Τις ημερομηνίες διεξαγωγής των τελικών του Σούπερ Καπ στο χάντμπολ, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά τους άνδρες, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα κοντραριστούν τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Από την άλλη, ο 1ος τελικός του Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον Κυπελλούχο ΟΦΝ Ιωνίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των τελικών Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών σε Αθήνα και Κοζάνη.

Ο 3ος τελικός του Σούπερ Καπ Ανδρών ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς.

Ο 1ος τελικός του Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Mateco και τον Κυπελλούχο ΟΦΝ Ιωνίας, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων τον ΑΣΕ Δούκα και τον Πρόεδρο του Κωστή Δούκα, καθώς και τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και τον Πρόεδρο του Ζήση Μάρα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x