Χάντμπολ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ώρα στέψης στην Handball Premier

Με φόντο την κορυφή, ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται στο «Γ. Κασιμάτης», σε έναν επικό πέμπτο τελικό, με την Ένωση να έχει το μομέντουμ μετά την επιστροφή της από το 0-2.

Όλα για όλα απόψε στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Handball Premier!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν για τελευταία φορά τα ξίφη τους στη φετινή σεζόν (17:00, sport-fm.gr, ΕΡΤ 2), με φόντο την κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Μια σειρά-διαφήμιση για το άθλημα φτάνει στο αποκορύφωμά της, με τις δύο υπερδυνάμεις να τα δίνουν όλα για το τρόπαιο, σε ένα «Game 5» που… μυρίζει μπαρούτι, έστω και χωρίς φιλάθλους, λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» του Φρεντερίκ Μπουζόν έχει πλέον το μομέντουμ. Έχοντας κάνει κατάθεση ψυχής στο Κλειστό της Ηλιούπολης την περασμένη Τρίτη, απέδρασε με το μεγάλο διπλό (30-27), ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 και ανακτώντας τη χαμένη αυτοπεποίθηση.

Παρά τις σημαντικές απουσίες και το βάρος της πίεσης, η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και επιστρέφει στο «Γ. Κασιμάτης», με στόχο να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός καλείται να απαντήσει. Με γεμάτο ρόστερ, εμπειρία σε τελικούς και ψυχραιμία στα δύσκολα, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τέτοιες στιγμές.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές και αμφίρροπες σειρές της τελευταίας δεκαετίας, με κάθε ματς να κρίνεται στις λεπτομέρειες, στα τελευταία λεπτά.

Το πρόγραμμα των τελικών:

1ος τελικός: Δευτέρα 2 Ιουνίου
Κασιμάτης 19:00 ΑΕΚ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 27-32.

2ος τελικός: Παρασκευή 6 Ιουνίου
Ηλιούπολης 17:30 (MegaPlay), Ολυμπιακός Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ 31-26.

3ος τελικός: Κυριακή 8 Ιουνίου
Κασιμάτης 17:00 (ΕΡΤ2) ΑΕΚ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 36-30.

4ος τελικός: Τρίτη 10 Ιουνίου
Ηλιούπολης 19:30 (MegaPlay), Ολυμπιακός Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ 27-30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x