Χάντμπολ

Ανανέωσε με Ψαριώτη η ΑΕΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Ειρήνη Ψαριώτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.

Χαντμπολίστρια της ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι και τη νέα σεζόν η Ειρήνη Ψαριώτη. Η Ένωση ανακοίνωσε την παραμονή της 18χρονης αριστερής ίντερ για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες από τη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ειρήνη Ψαριώτη. Η 18χρονη (09/08/2004) αριστερή ίντερ, ύψους 1,77 μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Ειρήνη είναι ακόμα μία ταλαντούχα αθλήτρια που βρίσκεται στην ομάδα από τη "γέννηση" του τμήματος. Πέρυσι ήταν μέλος της ομάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία, αλλά και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ειρήνη Ψαριώτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παρέμεινα στον σύλλογο της ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια όμορφη χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ειρήνη, καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x