Χάντμπολ

Δύο αγωνιστικές με αναστολή σε Λέμος-Παίζει στον τρίτο τελικό

Δύο αγωνιστικές με αναστολή είναι η ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής, στον Πατρίκ Λέμος που θα αγωνιστεί κανονικά στον 3ο τελικό.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή απολογήθηκε την Τετάρτη 11/5 ο Πάτρικ Λέμος, για την αποβολή του από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου δέχθηκε κόκκινη και μπλε κάρτα απέναντι στην Πυλαία.

Η ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στον παίκτη της ΑΕΚ, είναι η τιμωρία των δύο αγωνιστικών με αναστολή. Πρόστιμο ύψους 1,500 ευρώ δέχθηκε και ο Ολυμπιακός, ενώ ο παράφοντας της ομάδας Ιωάννης Δαλέζιος, τιμωρήθηκε με 15 ημέρες αποκλεισμό από την ομάδα, επίσης με αναστολή.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
Αποσπάσματα ποινών μετά την συνεδρίαση της 11ης Μαΐου 2022


1) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον PATRICΚ ANDRE TONIAZZO LEMOS, αθλητή του σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 80307), την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

6) Α) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.» πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €).
Β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΛΕΖΙΟ, παράγοντα του αθλητικού σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», την ποινή του αποκλεισμού των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x