Χάντμπολ

Άγγελος Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ

Τον πήρε μέσα από τα χέρια του Φιλίππου Βέροιας, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά ενδιαφέρεται και για Μαστορογιάννη

Η είδηση της αποχώρησης του Γρηγόρη Σανίκη από τον Φίλιππο έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, αφού εκτός από ηγέτης ήταν και ο άνθρωπος που ενέπνεε και παρότρυνε αρκετούς αθλητές, ώστε να πάρουν μεταγραφή στην ομάδα της Βέροιας.
Ο Άγγελος Παπαδόπουλος ήταν «κλεισμένος» από τον Φίλιππο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr τελικά θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος δεξιός ίντερ με εξαιρετικά σωματικά προσόντα (1,95 μ.), προέρχεται από τον Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ (16 συμμετοχές- 54 γκολ).

inner

Αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην περιφέρεια, ενώ μαζί με τον Κυπραίο αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στην συγκεκριμένη θέση.

Από κει και πέρα ένας ακόμα αθλητής που είναι ελεύθερος στην αγορά είναι ο Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος συζητάει με τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ.

Πάντως στον Φίλιππο Βέροιας θα υπάρξουν και άλλες απώλειες, αφού όπως όλα δείχνουν προς αποχώρηση είναι και ο Σάββας Καρυπίδης παρά την αρχική συμφωνία για ανανέωση.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x