Χάντμπολ

Αλβανός: «Ήταν ματς με ένταση και κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Τις λεπτομέρειες στις οποίες κρίθηκε ο τέταρτος τελικός της Handball Premier ανέλυσε ο Αλέξης Αλβανός μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Χαλκίδα.

Ο Αλέξης Αλβανός τόνισε πως ο τέταρτος τελικός της Handball Premier είχε ένταση και θεωρεί πως η ΑΕΚ έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τρέξει και να σημειώσει μερικά εύκολα γκολ, χαρακτήρισε μεγάλη την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ζήτησε να δουν την επόμενη μέρα και να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση, με μεγάλες μάχες σε άμυνα και επίθεση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα γκολ, ενώ στην άμυνα είχαμε κρατήσει το πλάνο μας, στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν.

Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Το 2-0 ήταν ‘βαρύ’, τα παιδιά έδειξαν ότι το πιστεύουν και προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Προσπάθησα να βάλω τη δική μου "πινελιά", αλλά δεν μπορούν να γίνουν και θαύματα σε τρεις εβδομάδες.

Στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη, υπάρχει η ήττα. Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνίστρια, μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει να έχει ένα λαμπρό μέλλον, όποιος και να την καθοδηγεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x