Ο Μπάμπης Ανανιάδης τόνισε πως πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς με τη Χολόν για να προκριθεί στη συνέχεια του European Cup χάντμπολ ανδρών κι ιδιαίτερα στην άμυνα και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.
Αναλυτικά: «Σαν να μην έγινε ποτέ ουσιαστικά! Παίζουμε αύριο για την πρόκριση. Χάσαμε αρκετούς παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα και μας αποσυντόνισε αυτό. Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα για να νικήσουμε. Ιδιαίτερα στην άμυνα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ο δικός μου ΠΑΟΚ δεν θέλω να τρώει 31 γκολ από καμία ομάδα. Γενικά αν η άμυνά μας δεν μας βοηθάει, πέφτει κι η επίθεση. Πάμε για την πρόκριση αύριο. Θέλω να κάνω κάλεσμα του κόσμου, θέλουμε τη βοήθειά του, ειδικά στα ευρωπαϊκά, γιατί θέλουμε να έχουμε παιχνίδια μέσα στη χρονιά».
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης τόνισε πως: «Σίγουρα, η ισοπαλία δείχνει ότι αύριο είναι ένας τελικός. Ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν υπάρχει διαφορά στο σκορ. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και το σκορ πήγε ψηλά. Άνοιξαν οι άμυνες στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε νομίζω μπορούμε να νικήσουμε. Μπορούμε και πιο εύκολα να νικήσουμε από αυτό που δείξαμε σήμερα.
Είχαμε ένα σερί, μετά είχαμε κακή επιθετική λειτουργία, έκαναν κι εκείνοι ένα σερί και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Το αντιμετωπίσαμε σωστά, φτάσαμε το παιχνίδι στα ίσα. Το ξεχνάμε, κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο θα μπούμε από την αρχή δυνατά και θα τα καταφέρουμε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






