Χάντμπολ

Ανανιάδης: «Σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά, η συνέχεια θα είναι καλή»

Στην δουλειά που χρειάζεται στο κομμάτι της ομοιογένειας στάθηκε ο προπονητής της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, μετά από τον τελικό του Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μπάμπης Ανανιάδης, μίλησε στο sport-fm.gr μετά από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup, με τον προπονητή της Πυλαίας να τονίζει πως η ομάδα είναι καινούρια και χρειάζεται δουλειά για να φτιάξει την ομοιογένεια της, ενώ για τους στόχους της νέας σεζόν δήλωσε πως είναι να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στις μεγάλες ομάδας και να βγει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:


Τα συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς: «Καταρχάς η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή. Όταν κοιτάζεις στα μάτια τον Ολυμπιακό και γυρνάς το παιχνίδι δύο ή τρεις φορές η εικόνα δεν μπορεί να μην είναι καλή, αλλά σίγουρα λεπτομέρειες παίζουν ρόλο.

Νομίζω από πέρσι έχουμε ανέβει επίπεδο. Σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά να φτιάξουμε την ομοιογένεια μας, έχουμε δέκα καινούριους παίκτες. Είναι ένας οδηγός για την συνέχεια, αλλά δυστυχώς πάλι είναι ένα τελικός ο οποίος μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση, όταν το έχουμε φτάσει εδώ οι λεπτομέρειες να παίζουν τον ρόλο τους και να μην κατακτάμε το Κύπελλο.

Προχωράμε, χτίζουμε πάνω στην εικόνα θα έλεγα και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι αρκετά καλή».


Για το αν έφταιξε η κούραση που δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει μάθει να παίζει τελικούς. Εμείς φτιάχνουμε τη νοοτροπία μας πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες, αλλά και εμείς με κάποια τεχνικά λάθη, δηλαδή τις λεπτομέρειες που λέγαμε νωρίτερα, μας οδήγησαν στην διαφορά και την ήττα αυτή».


Για το αν είναι στόχος να φτάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος: «Καταρχάς μιλάμε για απαγορευμένες λέξεις ήδη. Έχουμε μια νέα ομάδα, φτιάχνουμε την ομάδα ξανά από την αρχή. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε δέκα νέους παίκτες. Ο στόχος ο πρώτος είναι η νέα ευρωπαϊκή πρόκριση πάλι ή μέσω του Κυπέλλου ή μέσω της τετράδας και να χτίζουμε το μέταλλο της ομάδας, να γίνουμε μια σοβαρή αντίπαλος για να δυσκολεύουμε τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες και ας προκαλούμε ζημιές αν γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x