Χάντμπολ

Δεύτερη ήττα από Βόρεια Μακεδονία για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών έχασε και στο δεύτερο φιλικό από τη Βόρεια Μακεδονία 28-29 στα Σκόπια κι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στα τελικά του ΕURO 2024.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών έχασε και στο δεύτερο φιλικό ματς 28-29 από τη Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω με 2-9, αλλά βρήκε τη δύναμη και τις λύσεις να επιστρέψει. Το ημίχρονο έκλεισε με 15-12 και, στη συνέχεια, η Εθνική έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 22-20 και 27-25. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή κι έφτασαν στο 29-28.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας, έκανε τον απολογισμό των δύο φιλικών. «Είχαμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι. Στην αρχή, υπήρξε ένα κενό διάστημα λόγω πολλών χαμένων σουτ από τα 6 μέτρα και μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε σωστά και, στη συνέχεια, βρήκαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να περάσουμε μπροστά ακόμη και με δύο γκολ. Δοκιμάσαμε καινούργια πρόσωπα και σχήματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά τα δύο ματς, πιστεύω ότι μας βοήθησαν πολύ στον στόχο μας».

Η αποστολή επιστρέφει το Σάββατο στην Αθήνα και θα ακολουθήσει πρόγραμμα προπονήσεων Κυριακή και Δευτέρα, ενώ το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσει για το Μόναχο για να συμμετάσχει στο EURO 2024.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x