Χάντμπολ

Δημητρούλιας: «Σπουδαίο ματς τακτικά, να μας σέβονται οι διαιτητές»

Στις αποφάσεις των διαιτητών στάθηκε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Σαφχάουζεν για τη European League χάντμπολ ανδρών.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως έγινε σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ και πως τους άξιζε η ισοπαλία, αφού δεν είχαν τα «κενά» διαστήματα σε σχέση με το ματς στην Ελβετία, τα «έχωσε» στους διαιτητές και νιώθει υπερήφανος για τους παίκτες του, περιμένοντας σεβασμό στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Καντέτεν για την επιτυχία της. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας. Διαθέσαμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία της τακτικής για να μην έχουμε τα "κενά" που είχαμε στο πρώτο ματς. Θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αντιπάλων.

Δεν είχαμε σεβασμό από το διαιτητικό δίδυμο. Έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια τους. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Και όσοι έπαιζαν, αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής. Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά, δυστυχώς, δεν είχαμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διαιτησία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x